Hva er de riktige vedlikeholdsmetodene for pulverpakkemaskiner?

Dagens æra er en æra med automatisering, og ulike emballasjeutstyr har gradvis gått inn i automatiseringsrekker, og pulverpakkemaskinen vår er ikke langt bak, så lanseringen av storskala vertikale pulverpakkemaskiner og flerrads pulverpakkemaskiner har vunnet Enstemmig anerkjent av store foretak, har det også blitt mye satt inn i markedet, noe som i stor grad har hjulpet bedrifter med å spare lønnskostnader og forbedre produksjonskvaliteten.
Den avanserte automatiseringsmodellen forbedrer ikke bare effektivt produksjonseffektiviteten til bedrifter, men garanterer også bedre emballasjekvaliteten til produktene.Derfor har storskala vertikale pulverpakkemaskiner og flerrads pulverpakkemaskiner også blitt et av de foretrukne pakkeutstyret for store selskaper, men mange selskaper forstår ofte ikke viktigheten og vedlikeholdsmetodene for maskinvedlikehold.Pulverpakkemaskinen må ta hensyn til daglig vedlikehold og vedlikehold, fordi det ikke bare kan forlenge levetiden til utstyret, men også utstyret i seg selv vil ikke svikte på grunn av dette.Så for vedlikehold og vedlikehold av pulverpakkemaskinen vil jeg gi deg følgende forslag:
1. Smøring med olje: Det er nødvendig å regelmessig smøre de inngripende delene av girene, oljepåfyllingshullene til lageret med seter og de bevegelige delene for smøring.En gang per skift er reduksjonsventilen strengt forbudt å kjøre uten olje.Når du fyller på smøreolje, vær forsiktig så du ikke plasserer oljetanken på det roterende beltet for å forhindre glidning og tap eller for tidlig aldring av beltet og skade.
Et annet punkt å merke seg er at reduksjonsrøret ikke må kjøres når det ikke er olje, og etter de første 300 driftstimene, rengjør interiøret og bytt det ut med ny olje, og skift deretter oljen hver 2500. driftstime.Når du fyller på smøreolje, må du ikke dryppe olje på girremmen, fordi dette vil føre til at pulverpakkemaskinen sklir og mister eller eldes for tidlig og skader remmen.
2. Hyppig rengjøring: Etter avstengning bør måledelen rengjøres i tide, og varmeforseglingsenhetens kropp bør rengjøres ofte, spesielt for enkelte emballerte materialer med høyt sukkerinnhold i granulatene.Det er også den delen som må rengjøres ofte for å sikre at forseglingslinjene til den ferdige emballasjen er klare.De spredte materialene bør ryddes opp i tide for å lette rengjøringen av delene, for bedre å forlenge levetiden.Støv for å forhindre elektriske feil som kortslutning eller dårlige kontakter.
3. Vedlikehold av maskinen: Vedlikehold av pulverpakkemaskinen er en av nøklene til å forlenge levetiden til pakkemaskinen.Derfor bør skruene til hver del av pulverpakkemaskinen kontrolleres ofte, og det må ikke være løshet.Ellers vil den normale fjernrotasjonen til hele maskinen bli påvirket.Dens elektriske deler bør være vanntette, fuktsikker, anti-korrosjon og rottesikre for å sikre at den elektriske kontrollboksen og terminalene er rene for å forhindre elektriske feil.Anti-forbrenningsmateriale.
Ovennevnte vedlikeholdsmetoder for pulverpakkemaskin foreslås å være nyttige for alle.Pulverpakkingsmaskin er en veldig viktig posisjon i produksjon og drift av bedrifter.Når maskinen svikter, vil det forsinke produksjonsperioden.Derfor er vedlikehold av maskinen og vedlikehold veldig viktig, jeg håper det kan tiltrekke seg oppmerksomheten til ulike bedrifter
pulvertransportør


Innleggstid: 27. juni 2022