Big Footprint: Homegrown Rowe Casa utvider sitt fotavtrykk ved Texas Americas Center

NEW BOSTON, TX – Rowe Casa utvider virksomheten med legging av et 24 000 kvadratmeter stort kompleks ved Texas American Center.
Med utvidelsen planlegges det å øke arbeidsstokken ved å ansette 55 ansatte når utvidelsen er fullført, med mål om å tilsette 20 til.
Tim Cornelius, driftssjef, sa at det kan ta sju til åtte måneder å bygge en bygning som passer for Rowe Casa.
«Jeg er en leietaker.Jeg har en pakkeliste og jeg skal trekke alt som bestilt.Jeg skal skrive ut en etikett for den og legge den på transportbåndet for forsendelsen vår.Folk pakker den.," Hun sa.
Cornelius sa at grunnlegger Jill Rowe begynte å lage hyllebærsirup for å holde familien frisk da det dannet seg køer i oppkjørselen hennes.
Ansatt Jaycee Hankins demonstrerer en gryte med stuet hyllebær over en vanlig ovn, og blander varm fruktsirup med ren honning.
"Vi tok prøver av hver batch vi lagde," sa Hankins mens kollega Stephanie Terral fylte ravfargede flasker med sirup.
Lager-, pakke- og forsendelsesanlegg vil i første omgang ligge i samme anlegg, men vil etter hvert bli skilt ut i separate anlegg.
"Det vil være store rulleskodder, ny parkering og en lastebil," sa Cornelius.
Rowe Casa produserer et bredt utvalg av kremer, lotioner og salver.Bedriftens kroppsvasker vil etter hvert klargjøres i et temperaturkontrollert arbeidsområde.
Cornelius sa at hvert produkt er helt naturlig og laget i henhold til oppskriften, og arbeiderne følger nøye med på hver detalj.
"Alt er veldig, veldig spesifikt ... til det punktet hvor du må røre når du legger til noe," sa Cornelius.
Selskapets vekst motiverte også gründerne til å gjøre noe spesielt for sine ansatte, sa Cornelius.
«Vi bestemte oss for å ansette en massør som ville komme en eller to ganger i uken.Vi hadde knapt et registreringsskjema, og eierne betalte for det, sa Cornelius.
TexAmericas annonserte utvidelsen av Rowe Casa 24. januar.Scott Norton, administrerende direktør og administrerende direktør i TexAmericas, sa at hjemmevirksomheten er en del av senterets innsats for å støtte små gründere i TExarkana-regionen.
"Jeg tror de har vært i vårt eierskap siden 2019. Vi jobbet med dem og investerte rundt $250 000 i forbedringer for dem, og de gjorde forbedringer," sa Norton.
Skriv ut overskrift: Mer plass: Det hjemmelagde firmaet Rowe Casa utvider tilstedeværelsen ved Texas Americas Center
Copyright © 2023, Texarkana Gazette, Inc. Alle rettigheter forbeholdt.Alle rettigheter forbeholdt.Dette dokumentet kan ikke reproduseres uten skriftlig tillatelse fra Texarkana Gazette, Inc.


Innleggstid: 16. februar 2023